Malerier med nerve

Jeg er fuldstændig fortabt og føler mig helt henrykket, når jeg ser på kunst og malerier hos Galleri Puls Art. Vel nok Københavns smukkeste galleri – ever.

Kunst er en underlig størrelse og rigtig mange ønsker at definere den og fortælle andre hvad kunst er. De vil gerne have at kunst skal være sådan som de ønsker det. I virkeligheden er kunst et meget bredere begreb. Kunst er hvad du selv gør det til. Derfor kan kunst for en være noget helt andet end det er for en anden.

Kunst for mig er noget der sætter alle kroppens celler i svingninger. Ikke bare en intellektuel fornemmelse i hjernen, der siger: ‘det der er pænt og må have taget lang tid at lave, så det er rigtig god kunst’. Derudover sker der ikke rigtig noget – jeg går videre og tænker hmmm. En kaffe latte gør større indtryk på mig.

Hvis du ser på kunst og det tænder alle dine følelser. Dine tanker koncentrere sig ikke blot om selve kunstværket, men din hjerne begynder at danne andre billeder, historier, trækker minder frem eller fremkalder fantasier. Altsammen noget som berører dig og som du har det godt med. Hvis du oplever det, så har du sikkert fundet frem til hvad kunst er.

Det fandt jeg ud af da jeg besøgte Galleri Puls Art og opdagede hvordan den ene kunstner efter den anden, som de udstiller i deres galleri har noget på hjerte. Noget som rører mig og som sætter en masse følelser og tanker i gang. Det er ikke et klinisk, kedeligt og koldt galleri, som jeg synes mange gallerier er. Der er varme, hjerte og man bliver glad i låget af at være der.

Galleri Puls Art har formået at finde malerier som afspejler tiden vi lever i på en troværdig og spændende måde. De har kunstnere fra Danmark og Cuba og deres seneste scoop er Michael Bundesen fra Shu-bi-dua. Han leverer kunst, som er helt på linje med den kunst han leverede som forsanger i Shu-bi-dua.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil tjekke Københavns flotteste galleri ud på egen hånd, så kan jeg anbefale at besøge deres hjemmeside. Du finder den her: Kunst hos Galleri Puls Art.

Når du kommer ind på deres hjemmeside, så sørg for at blive skrevet op til deres nyhedsmail. Så bliver du inviteret til alle deres udstillinger og ferniseringer. Husk at det meste af den kunst de udstiller bliver solgt, så der er hele tiden noget nyt kunst at se på. Dejlige varme og intense malerier fra byens bedste galleri.


Forbrugslån er min spidskompetence

Jeg er oprindelig uddannet som bankassistent. Jeg har arbejdet som rådgiver i bank, realkredit og har også siddet i mange år i ledelsen i en bank.

Det skal jeg slet slet ikke prale af for det har ikke nødvendigvis været en målrettet karrierevej for mig. Når jeg i overskriften skriver at forbrugslån er min spidskompetence, så er det fra den forkerte side af skrivebordet set med en bankmands øjne. Fortsæt med at læse…


Er Storytel ved at gå konkurs? – Eller er de blevet grådige?

Storytel – en genial app som giver os mulighed for at lytte til masser af bøger online. Lidt lige som Netflix bare lydbøger.

Vi betaler 79 kr om måneden for Netflix og kan se egenproducerede serier, masser af serier til børn og film i alle genre.

I øjeblikket betaler vi Fortsæt med at læse…


logo for bekat.dk

Personlig Blog - Jørgen Christensen - jch(snabel-a)bekat.dk - ©