Malerier med nerve

Jeg er fuldstændig fortabt og føler mig helt henrykket, når jeg ser på kunst og malerier hos Galleri Puls Art. Vel nok Københavns smukkeste galleri – ever.

Kunst er en underlig størrelse og rigtig mange ønsker at definere den og fortælle andre hvad kunst er. De vil gerne have at kunst skal være sådan som de ønsker det. I virkeligheden er kunst et meget bredere begreb. Kunst er hvad du selv gør det til. Derfor kan kunst for en være noget helt andet end det er for en anden.

Kunst for mig er noget der sætter alle kroppens celler i svingninger. Ikke bare en intellektuel fornemmelse i hjernen, der siger: ‘det der er pænt og må have taget lang tid at lave, så det er rigtig god kunst’. Derudover sker der ikke rigtig noget – jeg går videre og tænker hmmm. En kaffe latte gør større indtryk på mig.

Hvis du ser på kunst og det tænder alle dine følelser. Dine tanker koncentrere sig ikke blot om selve kunstværket, men din hjerne begynder at danne andre billeder, historier, trækker minder frem eller fremkalder fantasier. Altsammen noget som berører dig og som du har det godt med. Hvis du oplever det, så har du sikkert fundet frem til hvad kunst er.

Det fandt jeg ud af da jeg besøgte Galleri Puls Art og opdagede hvordan den ene kunstner efter den anden, som de udstiller i deres galleri har noget på hjerte. Noget som rører mig og som sætter en masse følelser og tanker i gang. Det er ikke et klinisk, kedeligt og koldt galleri, som jeg synes mange gallerier er. Der er varme, hjerte og man bliver glad i låget af at være der.

Galleri Puls Art har formået at finde malerier som afspejler tiden vi lever i på en troværdig og spændende måde. De har kunstnere fra Danmark og Cuba og deres seneste scoop er Michael Bundesen fra Shu-bi-dua. Han leverer kunst, som er helt på linje med den kunst han leverede som forsanger i Shu-bi-dua.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil tjekke Københavns flotteste galleri ud på egen hånd, så kan jeg anbefale at besøge deres hjemmeside. Du finder den her: Kunst hos Galleri Puls Art.

Når du kommer ind på deres hjemmeside, så sørg for at blive skrevet op til deres nyhedsmail. Så bliver du inviteret til alle deres udstillinger og ferniseringer. Husk at det meste af den kunst de udstiller bliver solgt, så der er hele tiden noget nyt kunst at se på. Dejlige varme og intense malerier fra byens bedste galleri.

Efterlad et svar

XHTML: Du kan anvende disse 'tags': <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo for bekat.dk

Personlig Blog - Jørgen Christensen - jch(snabel-a)bekat.dk - ©